Vedete din Romania

#irina columbeanu #monica columbeanu #monica gabor #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, obligat sa-i dea Monicai pasaportul Irinei

Judecatorii de la Buftea , care i-au incredintat-o pe Irina lui Irinel Columbeanu, spun ca omul de afaceri nu are motive pentru a o impiedica pe fosta sa sotie sa plece cu fetita din tara in vacanta.

"Incredintarea minorei unuia dintre parinti nu creeaza drepturi pentru parinti, ci pentru copil, astfel ca interesul tatalui trebuie sa treaca pe plan secundar, ceea ce primeaza fiind interesul superior al minorei", se arata in motivarea Judecatoriei Buftea, citata de Click.ro.

Ostilitatea lui Irinel Columbeanu pentru Monica s-a finalizat prin recunoasterea drepturilor de vizitare si calatorie a Monicai alaturi de Irina Columbeanu .

"Avand in vedere atitudinea foarte rigida a paratului reclamant fata de mama copilului - reflectata si in refuzul de a permite mamei sa ia legatura cu minora consecutiv incredintarii provizorii - instanta apreciaza ca este necesar ca reclamantei sa i se recunoasca drepturi extinse de vizita", au mai spus magistratii.

Monica Gabor isi poate acum vedea fiica in a doua si a patra saptamana a fiecarei luni, de vineri (16:00) pana duminica (18:00).

Fosta sotie a lui Irinel mai are dreptul sa o ia pe Irina in prima jumatate a vacantei, 20 iunie- 20 august , perioada in care poate calatori cu ea si in strainatate".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare