Vedete din Romania

#irinel columbeanu #partenera #iubita

Irinel Columbeanu nu are iubita, dar isi doreste. Cum vrea sa fie urmatoarea lui partenera

 

Desi pe vremuri avea alaturi mereu cate o domnisoara tanara si frumoasa, Irinel Columbeanu, in varsta de 65 de ani, este singur in prezent.

Irinel Columbeanu a dus o viata de lux, avand tot ce isi dorea, de la masini scumpe, la femei frumoase. Insa viata lui s-a schimbat radical in ultimii ani, iar fostul milionar a pierdut afacerile, vila de la Izvorani, mașinile de lux si chiar si femeile frumoase.

In prezent, Irinel Columbeanu nu are iubita, insa inca spera la o familie si la o femeie care sa fie alaturi de el. „Nu sarbatoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubita, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva si tot asa. Asa a fost sa fie anul acesta”, a declarat fostul afacerist pentru click.ro.

Legat de cum trebuie sa arate viitoare partenera, Irinel Columbeanu nu are foarte multe pretentii fizice: „Imi doresc pe cineva in viata mea, normal, daca este sa fie! Viitoarea persoana de langa mine nu trebuie sa fie in niciun fel sau sa arate intr-un fel anume...intr-un mod deosebit. Trebuie doar sa ne intelegem, atata tot”, a mai adaugat el, pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare