Vedete din Romania

#adelina pestritu #operatii estetice #interventii cirurgicale

Ce interventii estetice are Adelina Pestritu. "Nu e un subiect tabuu"

Desi multe vedete apeleaza la interventii estetice, putine sunt cele care recunosc ca si-au facut anumite schimbari la nivelul fetei sau al corpului.

Adelina Pestritu este insa foarte deschisa si nu considera ca interventiile estetice ar trebui sa fie un subiect tabuu. Mai mult, influencerita a dezvaluit pentru ce modificari a trecut pragul esteticianului.

„Fetelor am ramas datoare cu un subiect pe care vreau sa-l dezabtem aici pentru ca au fost multe intrebari. (…) Da, am botox. Nu e un subiect tabuu. Am impresia ca ne e frica sa vorbim despre botox, despre operatii. O sa o fac de cate ori simt eu si vreau. Si eu am trait cu teama asta la inceput. (…) Nu este nimic gresit. Mai rusinos este sa spui la sfarsitul vietii ca ai trait dupa parerea oamenilor si dupa cum au vrut ei. (…) Sa mergi sa repari niste lucruri nu mi se pare deloc rau”, a spus Adelina Pestritu pe Instagram.

Ce operatii estetice are Adelina Pestritu

Adelina Pestritu a recunoscut ca nu cremele au facut minuni pentru ea, ci injectiile cu botox: „Am 2 interventii: augumentare mamara si rinoplastie. Nu pot sa spun ca am un numar de interventii pe care il bifez anual, ajung in cabinetul medicului cand simt ca am nevoie. Operatia de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci si medical. S-au rezolvat niste probleme. Am fost super panicata. Dupa un an am fost multumita de rezultat. Ne mai ajuta botox-ul, ne mai ajuta sportul, o crema buna. (…) Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curatare si hidratare. Nu va imaginati ca am folosit creme ca sa imi dispara ridurile. Sunt sincera cu voi si hai sa fim seriosi. Nu cred ca exista o crema care sa te intinereasca asa”, a mai adaugat influencerita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare