Vedete din Romania

#carmen grebenisan #Survivor #ionut iftimoaie

Ionut Iftimoaie, pus la punct de Carmen Grebenisan. Ce au facut cei doi la Survivor

In 2023, concursul Survivor i-a readus in centrul atentiei pe Carmen Grebenisan si Ionut Iftimoaie, care nu mai aparuseresa de ceva vreme in show-urile TV.

Chiar daca multa lume afirma, dupa cum a decurs competitia de la PRO TV, ca favorita sa puna mana pe marele trofeu este Carmen Grebenisan, frumoasa blonda a terminat doar pe pozitia a treia. Iar Ionut Iftimoaie, care a avut cateva contre cu ea in timpul Survivor, a plecat acasa dupa ce a aflat ca familia lui are nevoie urgent de el in Romania.

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, Carmen Grebenisan a vorbit despre ce s-a intamplat la Survivor Romania 2023, afirmand ca nu i-a placut deloc comportamentul pe care l-a avut Ionut Iftimoaie pe durata show-ului.

„Cel mai tare ma enervau persoanele care au un comportament evaziv si nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoana care, atunci cand vede ceva, zice. Si stiam ca si altii vad si intrebam: «Ionut, vezi si tu ce vad si eu?». «Nu e problema mea acum, nu știu dacă tu vezi». Si i-am zis: «Ionut, zi! Esti de acord cu ce vad eu?». «Ca eu nu sunt in masura sa vad nu stiu ce». Apoi eu il intrebam cand eram numai noi: «Imi spui, Ionut? Tu esti de acord cu ce face DOC? De ce nu il sustii sa nu se duca in directia asta? Il vezi ca e un om rau. De ce nu ii zici si tu? Poate pe tine te asculta». El zicea: «Ca nu e problema mea, ca este un om matur. Eu i-am zis in felul meu, cred ca a fost de ajuns». Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoana anume nu ma poate enerva 100%. Doar o reactie sau un comportament. In rest, el a fost un om exemplar, adica era un om care sustinea pe toata lumea, era bun, nu pot sa zic ca m-a enervat. Doar atunci cand trebuia sa zica lucrurilor pe nume nu zicea si pe mine ma enerveaza chestia asta. Nu era tot timpul vocal. El tot zicea ca nu vrea sa se certe”, a spus Carmen Grebenisan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare