Vedete din Romania

#bebeto #divort parinti #anamaria prodan #laurentiu reghecampf #decizie

Decizia luata de Bebeto dupa divortul parintilor. Ce se intampla cu baiatul Anamariei Prodan cu Laurentiu Reghecampf

In toamna lui 2022, la aproximativ un an de cand s-au despartit, Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au divortat oficial.

Chiar daca despartirea celor doua vedete a fost una cu scandal si au ajuns inclusiv sa se bata in plina strada, se pare ca acum, de dragul amintirilor frumoase si pentru ca baiatul lor sa nu sufere prea tare, impresara si antrenorul au revenit la sentimente mai bune si au inceput sa vorbeasca fara a se certa.

Recent, intr-un interviu pentru Playtech, Anamaria Prodan a dezvaluit ca relatia dintre ea si Laurentiu Reghecampf este una normala, dar ea a vorbit si despre ce se va intampla in curand cu Bebeto, fiul pe care il are cu antrenorul.

„Sarah pleaca la lotul national, Rebecca s-a intors in America si Bebeto pleaca si el in America. Din toamna el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal si sunt foarte mandra. Si surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat. Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie sa invete sa se descurce singur in viata, mama nu se stie cat traieste, tata la fel. Copiii trebuie sa-si ia zborul si sa-si gaseasca drumul”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului