Vedete din Romania

#cum arata in prezent #imagine rara #irina columbeanu

Imagine rara cu Irina Columbeanu in prezent. Cum arata dupa ce s-a tuns scurt

Ajunsa la 17 ani, Irina, fiica pe care Irinel Columbeanu o are cu Monica Gabor, traieste fericita si linistita in SUA, acolo unde mama ei s-a mutat alaturi de Mr. Pink.

In timp ce Irinel Columbeanu a ramas fara intreaga lui avere in Romania, Monica Gabor o duce bine in SUA, langa actualul ei iubit. Iar Irinuca pare si ea foarte fericita departe de tara noastra.

Recent, in mediul online a aparut o noua fotografie cu Irina Columbeanu, iar tanara este schimbata total, dupa ce a decis sa renunte la parul ei lung, asa cum o stia toata lumea, si sa se tunda scurt.

Pe langa aceasta schimbare, fiica lui Irinel Columbeanu a mai surprins intr-un fel: are un iubit! Lucru dezvaluit chiar de catre tatal ei.

„Irina mai are un an si va merge la colegiu. Inca nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relatia ei. Dar nici nu o intreb. Nu e insa din Romania, nu cred. E normal sa aiba o relatie. Cu ocazia asta m-as duce in America. Sa-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine stie Monica. Ea cu maica-sa vorbeste mai multe, sunt convins”, spunea Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Chiar daca Irinel Columbeanu nu stie exact ce planuri de viitor are fiica lui, Irina a oferit un interviu pentru The Malibu Times, in care a dezvaluit ca vrea sa devina chirurg.

„Imi doresc sa devin chirurg si sa deschid o clinica nonprofit pentru tulburarile de alimentatie, in care femeile, dar si oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, sa invete sa iubeasca, sa pretuiasca si sa aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului