Vedete din Romania

#dan negru #mircea badea #atac

Mircea Badea, atac la Dan Negru: „Vai de capul nostru! Nu exista asa ceva”

Doi dintre cei mai cunoscuti oameni din televiziune, Mircea Badea si Dan Negru, care pana nu cu mult timp in urma erau colegi la trustul Intact, sunt acum la cutite.

Ajuns intre timp la Kanal D, de la Antena 1, Dan Negru a devenit si vlogger si posteaza in mediul online filmulete din vacantele in care merge. Recent, el a fost la Dublin, in Irlanda, iar clipul pe care l-a postat pe YouTube l-a deranjat pe Mircea Badea.

„Eu am vazut ca asa-zisa presa din Romania tot preia orice ragaie Dan Negru cand mai citeste el cate o fila din aia de calendar si mai da cate un citat care se potriveste ca nuca-n gard, ca sa creada lumea ca el este cult. Nu e, in opinia mea, deloc. Incearca sa para, face eforturi si unii il cred.

Mi-a trimis si mie cineva un filmulet facut de Dan Negru. E pe YouTube. A fost Dan Negru in Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta, ca poate nu am inteles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Filmuletul dureaza trei minute si ceva. E un supliciu. Ne minunam putin de aceasta mare constiinta nationala si valoare intelectualo-culturala a tarisoarei, si anume Dan Negru”, a spus Mircea Badea in emisiunea lui de la Antena 3.

Apoi, prezentatorul a continuat atacul la fostul lui coleg de trust.

„Biserica asta transformata in restaurant e in Dublin, in centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserica veche, 1700. Uite orga! Transformata in restaurant. O biserica transformata in restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am inchis. Fazan. Restaurant. Poate ca si eu ma transform in restaurant. Ia uitati-va! Mese, mancare, biserica asta transformata in restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul si creierul meu cred ca e un restaurant. Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformata in restaurant? Vai de capul nostru! Nu exista asa ceva pe planeta Pamant”, a incheiat Mircea Badea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului