Vedete din Romania

#dezvaluiri intime #dinu maxer #nicoleta luciu #trecut

Dinu Maxer, dezvaluiri intime din perioada in care era combinat cu Nicoleta Luciu: „Eu am agatat-o”

Au trecut mai bine de 20 de ani de cand Dinu Maxer si Nicoleta Luciu au format un cuplu, insa multe lume isi aminteste de cei aproximativ opt ani pe care ei i-au petrecut impreuna.

Invitat la emisiunea „In oglinda”, Dinu Maxer a primit intrebari despre relatia pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, iar el nu s-a ferit sa raspunda.

„Eu am agatat-o cantand la o emisiune unde ea era aplaudac. Asta este de notorietate, eu asa am cunoscut-o pe Nicoleta Luciu. Nu i-am simtit niciun potential. M-a cucerit fizic, dupa care am cunoscut-o si am vazut ca este un om loial. Pentru ea, eu am fost primul barbat. Deci era extrem de pura. A fost foarte important in viata mea. Poti sa o pui si pe treaba mandriei masculului alpha, poti sa o pui si pe seama educatiei tatalui. M-am indragostit de ea. Nu conta ca avea 15 ani”, a spus Dinu Maxer.

Artistul a continuat, afirmad ca nu crede ca el este cel care a creat-o pe Nicoleta Luciu din anii urmatori, in care ea a devenit o adevarata vedeta in Romania.

„Nu stiu daca am creat-o eu, dar am facut foarte multe lucruri ca ea sa ramana in lumina reflectoarelor. Pentru Nicoleta Luciu, eu am facut de-a lungul anilor trupa muzicala. Ea luase Miss in 1999 si apoi nu mai facea nimic”, a adaugat Dinu Maxer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului