Vedete din Romania

#oana lis #viorel lis #azil

Il duce la azil? Oana Lis, dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Viorel Lis: „El mai si cade... E trist”

Ajuns la 78 de ani, varsta pe care a implinit-o in primavara, Viorel Lis pare ca ajunge la capatul puterilor, insa sotia lui, Oana Lis, face tot ce ii sta in putinta pentru a avea grija de partenerul ei.

 

Chiar daca este cu 35 de ani mai tanara decat Viorel Lis, Oana nu l-a parasit pe acesta, iar acum se gandeste cum sa il ajute pe acesta sa aiba o batranete cat mai linistita.

Intr-un interviu pentru Click, Oana Lis a dezvaluit ca a depus la stat un dosar pentru a primi o asistenta pentru Viorel Lis, iar daca acest lucru nu se va intampla, se gandeste si sa il duca pe acesta la azil, chiar daca aceasta ar fi ultima optiune valabila.

„Mi-au zis si oamenii din spital: «Oana, esti extraordinara ca stai cu el»! Viorel e familia mea si voi lupta pana in ultima clipa! Sper sa reusesc, totusi, pana la capat, sa ma tina puterile. Stiu ca unii isi duc parintii, sotii la azil. Tot mai multi ajung acolo, uite, si Arsinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil ca, daca cineva e cu Alzheimer, e foarte greu sa te descurci cu el. Poate sa dea drumul la aragaz, uita, mai stiu eu ce se intampla... E un pericol pentru el si pentru ceilalti. Si, intr-adevar, e foarte scump sa vina medicul acasa, sa vina terapeutii acasa. Dar se poate! O sa depun si eu dosar pentru ajutor de la stat pentru Viorel, sa-i iau o asistenta. E foarte greu sa le fac eu pe toate! Ma lupt cu Viorel, ca el mai si cade... E trist, ce sa facem? Nu ma lasa inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum inainteaza boala la Viorel”, a spus Oana Lis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare