Vedete din Romania

#culita #iancu sterp #jaf

Iancu Sterp, anunt socant: Familia lui a fost jefuita! Culita a ramas fara 300.000 de euro

O intamplare de-a dreptul socanta s-a intamplat recent in familia Sterp: casa lor a fost jefuita, iar hotii au fugit cu un seif care cantarea aproximativ 100 de kilograme!

 

Anuntul a fost facut pe YouTube de Iancu Sterp, iar presa tabloida sustine ca in seif s-ar fi aflat aproximativ 300.000 de euro, bani care ii apartineau lui Culita Sterp.

„Acum doua saptamani am fost la mare doar un weekend. Geta a ramas acasa singura, iar luni seara a plecat la facultate. Cineva a stiut ca nu mai este nimeni acasa, eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie dintre apropiati sau cineva care ne urmarea casa. Altfel nu pot sa imi explic cum si-a dat cineva seama. Ne-am expus viata de multe ori pe internet, am devenit un pic mai cunoscuti, dar nu este asta un motiv bine intemeiat. Sora mea, Geta, cand a ramas acasa, nu a postat unde este. Tot cineva apropiat a intrat si a facut lucrul asta, de aceea am nevoie de un mic indiciu. Nu ne gandeam ca ni se putea intampla asa ceva. Sa nu aveti incredere nici in prieteni”, a spus Iancu Sterp.

Fratele lui Culita Sterp a afirmat ca familia lui este gata sa ofere o recompense de 20.000 de euro celor care ii ajuta sa isi recupereze banii furati: „Pentru cei care nu stiti, in urma cu vreo doua saptamani am fost plecati de acasa, iar cineva ne-a spart casa. Banuim noi ca au fost mai multi indivizi, cel putin doi sau trei. Au luat un seif de peste 100 de kilograme, era foarte greu pentru un om sa il scoata din casa. In acest clip vreau sa ating cateva aspecte pe care mama si Geta nu le-au mentionat in vlog-ul trecut. Cel mai important, noi, familia Sterp, oferim 20.000 de euro celui sau celor care ne pot da un indiciu care sa ne poata duce la hoti, sa recuperam o parte din bani. Nu vreau sa primesc mesaje la caterinca, e foarte serios vlog-ul asta. E ultima carte pe care o putem juca noi, sa mai descoperim ceva. In seiful ala erau foarte multi bani, majoritatea apartineau fratelui meu Culita. Doar el stie cat doarme departe de casa, mananca prin benzinarii si cata oboseala pentru bani. Nicio meserie din lume nu e usoara si in toate trebuie sa investesti bani si timp. Noi, daca am putut, am facut bine cui ne-a iesit in cale, cu putin sau mult. Dumnezeu ne-a ajutat sa mergem tot inainte, chiar daca nu o sa descoperim hotii. Noi poate o sa facem de 100 de ori mai mult, dar oamenii care ne-au luat banii o sa ii cheltuie pe toti si iar o sa apeleze tot la aceasta varianta de a fura. La un moment li se va infunda toata mascarada si vor ajunge rau. Ati vazut si voi cat de greu e sa muncesti pentru bani. Scopul nostru nu e sa bagam pe nimeni in puscarie, ci este sa mai recupearm ceva din ce ni s-a luat, din ce e al nostru. O sa raspund acolo unde cred eu ca e seriozitate”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare