Vedete din Romania

#scuze george buhnici # george buhnici isi cere scuze #george buhnici #derapaj george buhnici

George Buhnici si-a cerut scuze pentru afirmatiile facute! “Da, am jignit. Am platit si inca platesc scump pentru asta”

George Buhnici si-a cerut scuze public pentru declaratiile jignitoare la adresa femeilor pe care le-a facut la un festival, la o saptamana dupa scandalul declansat de comentariile sale si dupa ce Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat.

„As vrea sa va spun ca, in urma celebrului interviu pe care l-am dat in urma cu doua saptamani, am primit acuzatii si chiar amenintari din cele mai dure si mai serioase. Si m-am gandit foarte serios la ce am de facut in perioada urmatoare.

Probabil din dorinta de a soca si de a impresiona audienta (inca procesez tot ce s-a intamplat si se intampla), dintr-o tentativa total neinspirata de umor, am „reusit” sa fiu superficial si lipsit de empatie, am jignit categorii intregi de oameni si am obtinut intr-adevar un soc – dar acest soc a fost in primul rand pentru mine si pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau sa-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fara sa-mi dau seama, intr-o pauza de ratiune, i-am si mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism si prin lipsa de politete.

Asa cum ati aflat probabil, am platit si inca platesc scump pentru acest episod, care a facut atat de multe valuri pe internet si in media.

(...)Imi pare tare rau. Am invatat foarte multe din aceasta situatie extrema si mi-as dori sa invete si altii din ceea ce mi s-a intamplat mie. Sper ca aceasta dezbatere, care s-a starnit, sa fie de folos in cele din urma tuturor. Sper sa nu devina doar inca o intamplare seaca de pe internet, in care toata lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am invatat de-ajuns cu totii.”, a spus George Buhnici pe canalul sau de YouTube.

George Buhnici, declaratii controversate

Reamintim ca, in urma cu doua saptamani, George Buhnici a starnit un val de reactii pe internet dupa ce a facut declaratii controversate in timpul unui interviu.  

“Am vazut fete care arata foarte bine, aici. Dar am vazut si fete care nu arata foarte bine. Si nu as vrea sa mi se interpreteze, suntem la festival, putem sa dam vina pe orice, ba, dar serios, mai mergeti pe la sala, fetelor!

Venim la mare ca sa vedem piele, as vrea ca pielea aia sa n-aiba vergeturi. Deci, daca ati investi in salita cat investiti in tatuaje, cred ca am fi toti mai bine. Incurajez pe toata lumea sa dea un pic pe la sala. Pentru ca de ce? Daca vrei sa vii la mare, imi arati piele si sigur vrei sa ne imprietenim, ar trebui sa ma convingi si cu altceva decat cu decolteul. Putem fi de acord ca e normal sa ne uitam la tate si la buci? Aia vreau sa vad la mare!", a spus Buhnici in cadrul interviului.

George Buhnici: Eu am noroc ca am o nevasta care arata ca o minora. Uita-te la ea! Cati ani ii dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minora cum ai zis!

Lorena, sotia lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne fereste!

George Buhnici: Auzi, daca iti spun varsta reala o sa intelegi ca e minora. Daca scazi cat i-au dat tu, cu cat are ea, minora iese”, este diaglogul controversat dintre Buhnici si reporter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare