Vedete din Romania

#sotie minora #george buhnici #declaratii socante #interviu #litoral

George Buhnici, declaratii socante: "Venim la mare ca sa vedem piele, nu vergeturi. Eu am noroc ca am nevasta care arata ca o minora"

George Buhnici a socat intreaga tara cu declaratiile oferite in cadrul unui interviu televizat. Acesta se afla pe litoral, la un festival, cand reporterii l-au intervievat.  

Jurnalistul George Buhnici a facut numeroase declaratii controversate la adresa femeilor, ceea ce a scandalizat internautii, starnind o adevarata revolta pe retelele de socializare. 

“Am venit sa ne intalnim cu prietenii, sa ridicam degetul mijlociu in fata pandemiei, sa ne uitam acolo, in departare, la 60 de kilometri, si sa ne bucuram ca nu suntem acolo si suntem aici si sa ascultam muzica buna. 

Si-am vazut fete care arata foarte bine, aici. Dar am vazut si fete care nu arata foarte bine. Si nu as vrea sa mi se interpreteze, suntem la festival, putem sa dam vina pe orice, ba, dar serios, mai mergeti pe la sala, fetelor!

Venim la mare ca sa vedem piele, as vrea ca pielea aia sa n-aiba vergeturi. Deci, daca ati investi in salita cat investiti in tatuaje, cred ca am fi toti mai bine. Incurajez pe toata lumea sa dea un pic pe la sala. Pentru ca de ce? Daca vrei sa vii la mare, imi arati piele si sigur vrei sa ne imprietenim, ar trebui sa ma convingi si cu altceva decat cu decolteul. Putem fi de acord ca e normal sa ne uitam la tate si la buci? Aia vreau sa vad la mare!", a spus Buhnici in cadrul interviului.

Acesta nu s-a oprit insa aici, ci a facut o remarca nepotrivita si la adresa sotiei sale, remarca care l-a surprins pana si pe reporter.

George Buhnici: Eu am noroc ca am o nevasta care arata ca o minora. Uita-te la ea! Cati ani ii dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minora cum ai zis!

Lorena, sotia lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne fereste!

George Buhnici: Auzi, daca iti spun varsta reala o sa intelegi ca e minora. Daca scazi cat i-au dat tu, cu cat are ea, minora iese”, este diaglogul controversat dintre Buhnici si reporter.

 

Dupa interviul controversat, Buhnici a tinut sa vina cu precizari pe blogul sau.

“Pedofilia este o crima. Obezitatea, o problema de sanatate publica

Sunt norocosul sot al unei femei frumoase, alaturi de care traiesc de prin 2007.

La cat ma pricep eu, femeilor le place sa fie admirate, respectate, sa primeasca flori si complimente. Sa ii spui unei femei ca arata mai tanara decat varsta din buletin este ceea ce isi doresc marea majoritate, mai ales dupa vreo 30 de ani. In cazul sotiei mele, chestia asta se vede. E meritul ei ca se ingrijeste iar asta m-a motivat si pe mine in ultimii ani sa revin de la vreo 100 de kilograme spre o silueta… normala.

Insa nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul ca as incuraja pedofilia si ca as fi misogin. Sa le luam pe rand.

Nu e prima data cand imi complimentez sotia ca arata mult mai tanara.

O fac constant, am facut-o si acum vreo trei ani cand am spus ca arata ca o minora intr-o postare pe Instagram. Era evident o metafora. Daca o spune un comediant, e umor? Daca o spun eu, de ce devine altceva decat o gluma, fie ea si de slaba calitate? Oricine ma cunoaste stie ce relatie am cu sotia si ca nu incurajez pedofilia. Nu ma asteptam ca, din tot ceea spun si fac, o metafora sa aiba un astfel de succes dupa un interviu pentru un show de la TV. Interesant este ca interviul nici nu a avut succes, nici pe TV si nici online, in prima saptamana dupa publicare. Acel interviu a fost reincarcat partial pe unele grupuri online si amplificat in ultimele doua-trei zile. Crezi ca sunt paranoic? Mai multe despre asta, la final.

Chestiunea de mai sus se leaga insa cu altceva ce am spus in acel interviu.

Am criticat public expunerea obezitatii si celulitei.

Nu sunt primul care spune ca avem o epidemie de obezitate. O spun medicii si o vedem cu totii. In #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici si nu numai. Sunt stiri si la TV constant. Cei care inca mai avem curajul sa vorbim deschis si sa deranjam corectitudinea politica exagerata trebuie sa o spunem deschis. Obezitatea este o problema nationala.

O persoana obeza nu alege sa fie obeza dar e treaba noastra ca societate sa incurajam, sa motivam si sa punem presiune pentru ca o problema de sanatate publica sa nu devina noua normalitate. Da, am spus ca fetele ar trebui sa mai treaca pe la sala. Intrebati antrenorii de toate felurile cati copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV si a deranjat. Dar e adevarat.

De ce, insa, din tot ce fac si spun asta s-a transformat in scandal, chiar si cu intarziere?”, a scris acesta pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare