Vedete din Romania

#salariu actori #carmen tanase #teatru #actori

Care este salariul unui actor roman, dupa 40 de ani de cariera? Carmen Tanase a spus adevarul: „Lumea o sa-mi sara in cap”

Ajunsa la 61 de ani, Carmen Tanase este, fara doar si poate, una dintre cele mai cunoscute si iubite actrite din Romania.

 

Dupa ce a facut cariera la TV cu rolul Flacarica, din „Inima de tigan”, „Regina” si „State de Romania”, actrita a devenit si mai cunoscuta decat era atunci cand urca doar pe scenele de teatru. Iar acum Carmen Tanase a vorbit, intr-un interviu pentru Fanatik, despre banii pe care ii castiga ca actrita.

„Daca lucrezi doar la stat, este complicat. Cei care sunt angajati traiesc doar din salariul pe care-l da statul. Un salariu care este mai ok acum, la categoria mea, dar la categoriile mici este rau. La categoria mea, salariul este cam de 1.200 de euro pe luna. Lumea o sa-mi sara in cap si o sa spuna ca e ok, dar nu se poate trai doar cu paine si ceai. Ne trebuie si niste carti, haine, produse de ingrijire, este un salariu mic, la nevoile unui om de acum. Pana inainte de pandemie salariul la categoria mea era de 400 de euro. Daca nu faci si altceva, TV sau altele, este foarte greu. Acum ma gandesc la cei care nu traiesc decat din salariu si care au si bani mai putini, cei tineri, care au si o chirie de platit, ca nu toti au case si parinti bogati, mai au nevoie si de haine. Daca nu mai fac si altceva este cumplit”, a spus Carmen Tanase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare