Vedete din Romania

#mutare din tara #gabriela cristea #romania

Gabriela Cristea se gandeste sa plece din Romania! Ce are de gand sa faca in Spania

Chiar daca lumea o stie de la televizor, datorita emisiunilor pe care le prezinta si le-a prezentat de-a lungul anilor, iata ca Gabriela Cristea are si alte planuri pentru viata ei.

Din cate se pare, prezentatoarea nu tine cont ca este o vedeta si ca publicul s-a obisnuit sa o vada la televizor, astfel ca pare decisa sa plece pentru o buna perioada de timp din Romania.

Asa cum a dezvaluit in emisiune lui Dan Capatos de la Antena Stars, Gabriela Cristea este pasionata de gatit, in special de partea de patiserie, si vrea sa devina un adevarat star in bucatarie. Iar pentru a reusi acest lucru, se gandeste serios sa faca anumite cursuri de gatit. Si nu oriunde, ci in Spania!

„Am avut o surpriza neplacuta. Am stat de vorba cu o doamna chef patiser. Surpriza a fost ca i-am spus: «Doamna, m-as duce si eu sa fac un curs de patiserie, de gatit». Si ea mi-a zis, dupa ce a stat langa mine, dupa ce a vazut cum gatesc: «Nu cred ca ai mai putea sa inveti ceva de la cursurile din Romania. Doar daca te duci pe afara, pentru ca n-ai ce sa mai inveti mai mult decat stii la momentul asta».

Mi s-a parut neplacut si negativ, pentru ca te astepti sa te duci la un curs si sa inveti ceva. Ma bate un gand sa plec in Spania. Langa Barcelona, la Sitges, este o academie si organizeaza cursuri de o luna de zile fix pe zona asta de patiserie”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare