Vedete din Romania

#vladuta lupau #bani

Am aflat suma: Cati bani primea lunar Vladuta Lupau inainte sa fie celebra. In ziua de azi nu ai putea trai cu atatia lei

Ajunsa la 33 de ani, varsta pe care a implinit-o pe 08 martie 2024, Vladuta Lupau este, fara doar si poate, una dintre cele mai iubite artiste din Romania.

Chiar daca acum isi permite orice si are foarte multi bani castigati din muzica, iata ca viata cantaretei nu a fost mereu roz. Ba din contra!

Dupa cum afirma chiar ea, Vladuta Lupau s-a vazut nevoita sa traiasca, pe vremea cand nu era cunoscuta, cu doar 50 de lei pe saptamana. Adica 200 de lei pe luna! Suma pe care o primea de la parintii ei in timpul facultatii.

Celebra artista a mai dezvaluit si ca, in perioada in care a mers in Italia la studii, nu avea destui bani, locuia la camin si mai „fura” cate o chifla de la cantina, pentru a avea ce manance seara.

„Mai mult de 50 de lei pe saptamana eu nu am primit niciodata, pana am terminat facultatea. Nu stiu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe saptamana. Motorina ne-o baga de acasa, ca sa ne ajungă Cluj - Simleu, nu mai mult. Ca sa nu facem noi plimbari prin Cluj cu masina.

Cand am mers in Italia cu bursă Erasmus, stateam in caminul ala platit din banii universitatii. Mancam la cantina acolo si tot timpul cand mergeam la masa la cantina imi mai puneam cate o chifla, ceva, in ghiozdan, sa am ce manca si seara sau dimineata. Cumparam conserve de fasole, de legume si ne faceam chestii”, a spus Vladuta Lupau, potrivit celor de la Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare