Vedete din Romania

#mesaj andra #andra

Andra a facut anuntul pe care fanii nu credeau ca o sa-l auda vreodata: „Trebuie sa fii multumit de tine! Sunt sustinuta de colegi”

Fara doar si poate, Andra este una dintre cele mai mari vedete pe care le-a avut vreodata Romania, fie ca vorbim despre cariera ei muzicala, fie despre aparitiile ei televizate.

Jurata la „Romanii au Talent”, una dintre cele mai urmarite emisiuni din istoria tarii, Andra a dezvaluit, potrivit celor de la PRO TV, ca s-a ingrasat aproximativ 10 kilograme, dar ca, daca initial nu i-a placut acest lucru, acum a invatat sa se accepte asa cum este ea.

„Am cu 10 kilograme mai mult decat ar fi trebuit la inaltimea mea sa am. In prima faza am fost complexata de acest lucru, ba mai mult, daca purtam o pereche de pantaloni, am o burtica de pare ca sunt gravida. Aici mi se pun toate kilogramele, dar ma simt asa de sexy si de frumoasa! Nimeni nu-i ca mine, ia uite!

Sunt sustinuta de colegii mei. Trebuie sa nu ne mai judecam, sa nu ne mai uitam in stanga si in dreapta si sa ne iubim asa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai putin, ca transpiram, ca avem mai putin par, ca mai mult, ca-i cret, ca-i intins. Nu cred ca trebuie sa fim intr-un fel, asa ca simtiti-va bine cu voi.

In prima faza sa stiti ca si mie mi-a fost greu sa-mi accept burtica. E tot a mea! Probabil intr-o luna-doua n-o s-o mai am. Eu n-am putut sa slabesc pana acum, pentru ca nu m-am acceptat. Le ascundeam, imi puneam trei chiloti pe mine ca sa ascund, sa strang burta si incercam sa ma ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloti pe mine”, a spus Andra.

Mai mult decat atat, se pare ca artista a apelat la ajutorul unui nutritionist, pentru a mai da jos din kilograme.

„Eu v-am zis o chestie: ca trebuie sa fii multumit de tine si sa fii asa cum te-a lasat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am in suflet. Dar ce tine de sanatate... Aici nu trebuie sa te complaci, sa zici «Lasă ca-i bine». Nu! Tot ce tine de sanatate trebuie facut.

Am apelat la ajutor ca sa mai dau cateva kilograme jos, pentru sanatate. Repet, nu pentru ca nu-mi place cum arat, pentru ca sunt extrem de incantata de tot ce sunt. Dar atunci cand corpul iti da semne ca trebuie sa faci ceva... Atunci, daca nu reusesti singur, trebuie sa apelezi la specialisti”, a mai spus Andra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare