Vedete din Romania

#gabriela cristea #plaja #costum de baie

Gabriela Cristea a rabufnit! Ce s-a intamplat in timp ce isi cauta costum de baie: „Plaja nu este pentru toata lumea?”

 

Gabriela Cristea isi tine la curent urmaritorii din mediul online cu privire la tot ce se intampla in viata ei, iar, de aceasta data, vedeta s-a declarat suparata pentru faptul ca nu a reusit sa isi gaseasca, intr-un timp mai scurt, costume de baie. Aceasta a marturisit ca s-a confruntat cu anumite probleme, caci nu multe piese se potrivesc unui bust voluptos.

„Costumul de baie este doar pentru fetele cu forme perfecte?!? Noi celelalte in ce ne imbracam la plaja? Sau poate nu avem dreptul sa ne bucuram de mare si soare. M-am dus si am cautat pe la firmele astea care sunt in mall-uri si am descoperit ca pentru doamne sau domnisoare, care au un numar mai generos la bust, lucrurile sunt foarte limitate si oferta este foarte mica. Cu mare greutate mi-am gasit un costum de baie. (…) Nu prea inteleg de ce fac costumele de baie doar pentru fetele care nu au sani. Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plaja? Plaja nu este pentru toata lumea?”, a spus Gabriela Cristea pe retelele de socializare.

Totusi, intr-un final, Gabriela Cristea s-a declarat castigatoare, gasind mai multe costume de baie pentru acest sezon: „„Am reusit! Am costume de baie in vara asta. Incepeam sa cred ca fetele slabute poarta costum de baie, iar cele voluptuoase nu poarta “nimic” pentru ca nu se gasesc costume pentru ele in magazine.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare