Vedete din Romania

#florin salam #sinucidere

Florin Salam, despre sinucidere. Ce a dezvaluit manelistul despre moartea fostei sotii

Viata lui Florin Salam nu a fost lipsita de provocari, mai ales cand sotia sa, Fanica, a trecut in nefiinta acesta fiind un moment dificil pentru el.

Recent, celebrul cantaret de manele a discutat despre perioada grea din viata sa, cand si-a pierdut partenera de viata. Florin Salam a trecut prin clipe extrem de dificile, iar acest lucru arata cat de mult a fost afectat de decesul sotiei sale.

Florin Salam a dezvaluit ca in momentul in care sotia sa a plecat dintre cei vii, s-a confruntat cu o serie de ganduri si indoieli profunde. Intre acestea se numara intrebari despre iubirea sa pentru ea si cum ar putea sa continue sa traiasca fara ea.

„Cateodata ma ascund de mine! Eu ma gandeam la cat de mult o iubeam pe fata asta, ma intrebam eu cum mai traiesc, cand eu realizez ca ea nu mai e, inseamna ca nu o iubesc, desi stiam ca o iubesc. Spuneam: „Eu cum pot sa mai traiesc?”. Inseamna ca nu o iubesc destul, ca altfel muream si eu odata cu ea, cand am auzit ca a murit. Eu intrasem intr-o chestie in care aveam dreptate in felul meu, dar ce ma soca pe mine era ca stiam ca o iubesc”, a declarat artistul in emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

„Faptul ca reuseam sa traiesc in continuare fara ea era puterea de la Dumnezeu, pe care mi-a dat-o atunci cand aveam nevoie. Atunci mi-a dat putere si chiar o meritam, chiar aveam nevoie de ea, ca mai erau in urma copii”, a mai adaugat el.

Desi a trecut prin momente dificile, Florin Salam a dezvaluit ca nu s-a gandit niciodata la suicid si cum priveste el moartea. „Cateodata... moartea e hotel de 10 stele! Nu ai cum sa scapi asa de usor, a muri fugi de raspunderi, pai ce faceam, distrugeam copiii? Eu m-am gandit sa-i pun bine, sa-mi pun familia bine si dupa aceea sa fac ce vreau. Eu nu indemn pe nimeni, dar daca scapi de moarte esti las. Nu stiu cum sa zic, dar vorbesc de vremurile trecute, acum sunt din nou un nebun, un copil cu pofta de viata, cu suparari, cu bune, cu rele, punct si virgula”, a mai spus manelistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare