Vedete din Romania

#iubita marius elisei #reactie oana roman #oana roman

Reactia Oanei Roman dupa ce Marius Elisei a dezvaluit ca are o noua iubita

 

Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, a confirmat ca are o relatie noua. Dupa separarea de fiica lui Petre Roman la inceputul acestui an, cei doi au avut mai multe incercari de reconciliere in ultimele luni.

Cu toate acestea, Marius Elisei a decis ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu Oana Roman si a confirmat ca a gasit acum femeia pe care o cauta. Fostul sot al celebrei vedete a confirmat existenta unei noi iubite, facandu-o publica prin intermediul unei postari recente pe retelele de socializare, sugerand astfel ca are pe cineva special in viata sa.

Intr-un interviu acordat pentru cancan.ro, Marius Elisei a dezvaluit ca se afla intr-o relatie si ca se simte foarte fericit alaturi de noua sa partenera. El a subliniat ca nu mai doreste sa aiba nicio legatura cu fosta sa sotie si ca isi doreste sa pastreze discretia in ceea ce priveste noul sau capitol din viata.

Dupa dezvaluirea noii relatii a lui Marius Elisei, Oana Roman a oferit primele declaratii cu privire la acest subiect. Se pare ca vedeta nu este afectata de faptul ca fostul ei sot are acum o noua iubita. Cu toate acestea, ea a marturisit ca au existat numeroase incercari in trecut de a reconstitui familia lor.

„Eu m-am rugat de el sa isi gaseasca linistea si implinirea pentru ca tensiunile dintre noi sa se stinga. Nu suntem separati de 8 luni, din ianuarie pana acum au fost tentative esuate, iar el a stat cu noi in casa pana de curand, cand am hotarat ca nu mai avem vreo sansa sa reabilitam relatia noastra.“

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului