Vedete din Romania

#florin calinescu #pro tv

Florin Calinescu, atac dur la adresa PRO TV: „Nu mai am rabdare si nervi”

 

In vara anului 2021, dupa cateva sezoane in care a fost jurat la „Romanii au talent”, Florin Calinescu a dezvaluit ca paraseste trustul PRO TV, ca urmare a unor divergente avute pe care le-a avut cu anumite persoane din conducerea postului.

„Cu oarecare parere de rau, va anunt ca renunt la colaborarea cu actualul management al Pro TV. Deci, si la Romanii au Talent”, afirmat la acea vreme Florin Calinescu.

Anii au trecut, fostul jurat de la Romanii au Talent a avut o emisiune la Prima TV si a aparut in cateva show-uri de la Antena 1, insa acum se pare ca a decis sa renunte la televiziune. Nu se stie pentru cat timp, insa decizia a fost luata!

„Nu stiu cand o sa mai revin in televiziune. Nu pot sa spun ca imi este dor de proiectul Romanii au Talent. Imi este dor de colegi, dar nu si de administratia de acolo. Eu nu mai am rabdare si nervi pentru asa ceva. Acum m-am mutat la tara, sunt bine. Am o gospodarie cu multe animale”, a spus Florin Calinescu intr-un interviu pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare