Vedete din Romania

#oferta refuzata #marian dragulescu

Oferta refuzata de Marian Dragulescu! A spus ce nu vrea sa faca: „O duc bine”

Considerat a fi unul dintre cei mai buni gimnasti din intreaga istorie, Marian Dragulescu a scris istorie in sport, avand inclusiv sarituri care ii poarta numele.

 

Ajuns la 42 de ani, Marian Dragulescu a stat de vorba cu jurnalistii de la Playtech, carora le-a dezvaluit ca, desi a primit mai multe oferte de a parasi tara, el vrea sa ramana in Romania.

Fost concurent la Survivor, gimnastul a afirmat ca a primit inclusiv oferte de munca de la circ, tot din strainatate, dar ca nu le-a dat curs si nici nu se gandeste sa o faca.

„Majoritatea celor de la circ sunt fosti gimnasti. Am primit oferte de la circ, din afara tarii, dar mie imi era bine aici. Nu mai plec nicaieri, daca nu am facut-o pana acum. Circul e o alternativa destul de buna si aici. Cei de acolo spun ca o duc bine Circul arata foarte bine, au investit multi bani, conditiile sunt ultra, au si sala de antrenamente, iar artistii sunt bine apreciati si respectati. As face fata, daca as vrea, dar nu-mi doresc”, a spus Marian Dragulescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare