Vedete din Romania

#dan diaconescu #magda ciumac #andreea esca #scandal #gafe #televiziune #tv #vedeta #monden #stiri

Faze penibile pe micul ecran

Circul si momentele penibile au inceput sa faca parte in mod frecvent din viata telespectatorului roman. Zilnic ne confruntam cu scene care mai de care mai socante, stupide si lipsite de orice urma de logica. 

Va propun mai jos sa rememoram cateva momente incredibile consumate pe micul ecran, momente in care penibilul atinge cote alarmante. Sa radem sau sa plangem?

Dan Diaconescu si tomberonul lui Tolea

O prima isprava care sta sub semnul penibilitatii s-a consumat la inceputul lui 2009 la OTV, televiziunea pe care Dan Diaconescu o pastoreste de ani buni. Pret de cateva emisiuni, batausul Tolea Ciumac a tot fost invitat in studioul lui Diaconescu pentru a elucida mai intai misterul avocatei Elodia Ghinescu si apoi tainele divortului de sotia sa, Magda. Satul de atata publicitate iscata in jurul sau, Tolea a aterizat la OTV in timpul emisiunii, tarand dupa el un tomberon de gunoi.

Circul a continuat cu incercarile luptatorului de K1 de a-l vari pe Dan Diaconescu in cazanul respectiv. In cele din urma, Diaconescu nu a devenit locatarul tomberonului, insa rusinea a ramas.
 

Magda Ciumac danseaza pe masa lui Dan Diaconescu

Tot la televiziunea in care orice nimic devine stire senzationala s-a petrecut un moment coregrafic de mare exceptie. Magda Ciumac, o alta vedeta de carton creata de acelasi Diaconescu a fost protagonista unei scene incredibile. 

Extrem de relaxata, bruneta s-a urcat in direct pe masa din studio si a dansat pe o manea pret de cateva minute, suficiente de altfel pentru a ridica pana la cer ratingul OTV-ului.
 

Adela Lupse si telefonul calcat in picioare

Jocurile interactive au devenit in ultimii ani o prezenta constanta in grila de programe ale televiziunilor romanesti. Reteta este simpla: se ia o fata sexy si cu putere de convingere, se pun intrebari stupid de simple cu raspunsuri la mintea cocosului, premii care iti iau ochii si un numar de telefon cu suprataxa.

Dar ce te faci cand spectatorii nu se lasa convinsi sa sune si sa intre in joc? Faci ca duduia Adela Lupse care a dat cu telefonul de pamant si a urlat in fata camerelor de luat vederi in speranta ca i se va face cuiva mila de ea pana la urma. Dupa fapta a urmat si rasplata: National TV a incasat o amenda de 5000 de lei din partea CNA-ului. Consiliul National al Audiovizualului a considerat ca prezentatoarea cea isterica a avut o “atitudine violenta cand invita telespectatorii sa participe la competitie, fapt care putea sa afecteze dezvoltarea psihica a minorilor”.
 

Conjugarea verbului a fi cu Vanghelie

Este de acum clasica scena care-i are drept protagonisti pe Robert Turcescu si Marian Vanghelie, primarul sectorului 5. Turcescu l-a provocat pe Vanghelie sa faca un lucru elementar, si anume sa conjuge verbul “a fi” la toate persoanele. Exercitiul, de altfel unul absolut banal pentru un copil de clasa a doua, i-a dat dat dureri de cap lui Vanghelie. Primarul nu ar fi scos-o pana la urma la capat daca nu l-ar fi ajutat chiar Turcescu.
 

Andreea Esca si butonul cu probleme

Andreea Esca este poate una dintre dintre cele mai longevive prezente la pupitrul stirilor in peisajul televiziunilor romanesti de dupa ’89. Si totusi, in ciuda experientei in televiziune, stirista de la Pro Tv este luata mai mereu peste picior, poate si din cauza usurintei cu care comite gafe. Inregistrarea de mai jos a intrat in posesia celor de la “Cronica Carcotasilor”, care au facut la vremea respectiva mare tam-tam pe seama ei. 

Andreea Esca mai avea cateva minute pana intra in emisie, era in plin proces de coafare si machiaj si a tinut sa-i anunte pe cei de tehnic ca  s-a stricat un buton. Nu a folosit verbul potrivit si iata ce a iesit:
 

Balciul de la Piscani

Balciul de la Piscani ar fi murit intr-un anonimat total daca nu ar fi exista acest reportaj realizat de o televiziune locala. Este de necrezut cat de multe perle contine acest material de numai doua minute: dezacorduri gramaticale, pronuntii gresite si repetitii care te scot din sarite. Uitati-va si minunati-va:
 

Adrian Despot si reporterita intr-o ureche

La finele lui 2008 cota de popularitate a lui Adrian Despot, vocalul trupei Vita de Vie, a crescut brusc dupa ce pe internet au aparut imagini nedifuzate pe TV. In inregistrarea cu pricina  Despot pune la punct o reporterita prea ametita de alcool si paralela cu ceea ce se intampla in jurul ei si rosteste vorba de duh care a facut inconjurul Romaniei: “Trei in p... mea!”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare