Vedete din Romania

#Eugen Cristea #dezvaluiri socante

Eugen Cristea, dezvaluiri socante! S-a gandit sa se sinucida

Recunoscut in special datorita show-ului „Feriti-va de magarus”, acolo unde a fost prezentator, actorul Eugen Cristea a implinit anul acesta 70 de ani, iar recent a surprins cu unele declaratii.

 

Intr-o emisiune de la Antena Stars, Eugen Cristea a dezvaluit ca a fost in depresie si ca a incercat sa se refugieze cat mai mult in munca, pentru a trece peste perioada grea.

„Aceasta depresie si pot sa va spun exact diagnosticul de pe fisa de internare, caci am fost si internat, putina lume stie asta... Scrie sindrom depresiv agravat. Deci, ca sa stiti, el a lucrat incet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat incet, la fel cum lucreaza si cariile in lemn. El a inceput incet, de cand a inceput pandemia. Ca de obicei, am cautat sa ma refugiez in munca, am reusit sa fac destul de multe lucruri”, a spus Eugen Cristea.

Din cauza pandemiei de COVID-19, actorul a facut si o dezvaluire de-a dreptul socanta: s-a gandit sa se sinucida!

„M-a durut un pic in gat, o jumatate de ora, si un pic de febra, vreo doua ore, 37 cu 1, ca sa va dau date exacte. Deci m-am speriat. Si din aceasta spaima, spaima aceasta s-a intors cumva inauntrul meu si mi-a provocat... cum sa va spun... n-am vrut sa mai traiesc. Mi s-a facut frica”, a incheiat fostul prezentator de la „Feriti-va de magarus”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului