Vedete din Romania

#bobonete #restaurant dani otil #razvan simion #dani otil

Ce s-a intamplat in restaurantul lui Dani Otil? Bobonete si Razvan Simion au povestit tot

Aproapte toata lumea stie ca Dani Otil are un restaurant in partea de nord a Capitalei, insa putini dintre cei care citesc stirile despre prezentatorul de la Antena 1 au trecut pragul locatiei.

 

Asa cum era de asteptat, restaurantul este frecventat de vedete care au o relatie apropiata cu Dani Otil, iar printre acestia se regasesc Mihai Bobonete si Razvan Simion, are au vorbit intr-un podcast despre preturile din locatie.

„Cand a venit nota, eu am crezut ca voi v-ati certat. Mancasem niste felii de snitel si sunca. M-am uitat pe nota si am vazut 15 milioane, in lei vechi. M-am uitat si pe spate si am zis ca cred ca e gresita. Nu eram noi «fratii» lui Dani? Eu am crezut ca doar ne arata nota. Cand am vazut ca am primit nota de 15 milioane, am crezut ca am spart ceva cand am venit de la baie, vreo sticla de vin. Foarte urat m-am simtit. I-am zis ca nu mai vin”, a spus în trecut Bobonete.

Zilele trecute, Dani Otil si-a amintit de cele spuse de Mihai Bobonete si a vorbit in cadrul emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani” despre afirmatiile acestuia.

„«Datorita» prietenilor mei, «datorita», a venit ospatarul nostru la mine si a zis ca dupa Bobonete, Razvan si altii, la noi se zice ca e scump. Dar nu e asa scump. El mi-a zis sa facem niste postari sa vada lumea ca ei fac misto. A zis ca sunt multi care au preturile altfel fata de noi, deci nu e scump la mine”, a spus Dani Otil.

Potrivit site-urilor tabloide, in restaurantul lui Dani Otil o supa costa 25 de lei, o portie de cartofi prajiti este 16 lei, iar un burger de vita costa 48 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare