Vedete din Romania

#iubit erika isac #erika isac

Erika Isac iubeste din nou! Cine e partenerul ei celebru

Considerata un adevarat fenomen al noii generatii si in special al tinerelor, Erika Isac este in centrul atentiei de cand a lansat melodia „Macarena”.

 

Artista in varsta de 24 de ani este urmarita pas cu pas de cand a devenit o vedeta in adevaratul sens al cuvantului, iar ceea ce se intampla in viata ei ajunge imediat in tabloide.

Daca zilele trecute presa de scandal nota ca Erika Isac a fost intr-o relatie cu Adi Istrate, un artist pe care l-a despartit de iubita lui, pentru a-i deveni ea partenera, acum se pare ca tabloidele au noi detalii despre viata privata a cantaretei.

Potrivit celor de la Romania TV, Erika Isac ar fi intr-o relatie in prezent cu artistul M.G.L., pe numele real Matasaru George Leonard, cel despre care s-a speculat ca este personajul care a dus la despartirea dintre Erika Isac si Adi Istrate.

„O gramada de speculatii... Cum ca din cauza piesei pe care a scos-o, din cauza lui M.G.L., din cauza ca am batut-o eu... Am vazut niste chestii... Nu-mi vine sa cred ce a putut sa debiteze lumea. Nu s-a intamplat nimic dintre chestiile astea. Nu s-a batut nimeni cu nimeni, nu a inselat nimeni pe nimeni. Respectati-ne intimitatea, ascultati-ne muzica in continuare, nu trebuie sa facem din acest lucru un scandal. Nu e vorba de nimic mai mult decat o simpla despartire”, spunea Adi Istrate pe TikTok, dupa ce s-a aflat ca nu ami formeaza un cuplu cu Erika Isac.

Iata insa ca speculatiile potrivit carora s-au despartit din cauza lui M.G.L. par acum adevarate, dupa ce Erika Isac a decis sa se afiseze alaturi de artist la festivalul Massif din Poiana Brasov, acolo unde au fost vazuti in timp ce se tineau de mana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare