Vedete din Romania

#irina #irinel columbeanu #mesaj

Ce s-a ales de Irinel Columbeanu de cand fiica lui nu mai vorbeste cu el. Imagini triste cu fostul afacerist ajuns la azil

Chiar daca nu mai este la fel de mediatizat ca pe vremea cand era unul dintre cei mai bogati romani, numele lui Irinel Columbeanu este in continuare pe buzele multora.

Dupa ce a ramas fara intreaga lui avere, care in urma cu mai bine de 10 ani se ridica la aproximativ 150 de milioane de euro, fostul afacerist a ajuns la azil si este ajutat de prieteni sa traiasca de pe o zi pe alta, deoarece are o pensie de aproximativ 2.000 de lei, care nu ii ajunge sa se descurce.

Invitat recent in emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu a fost provocat de prezentator sa ii transmita un mesaj fiicei sale, Irinuca.

„As vrea sa-i transmiti un mesaj fiicei tale”, a spus Cristi Brancu, iar Irinel Columbeanu s-a lasat filmat in timp ce vorbea in engleza.

„Buna, Irina. Mi-ar placea foarte mult sa te vad din nou, sa fii langa mine si sa simt ca ai, cumva, grija de mine”, a spus fostul afacerist.

Poti urmari aici videoclipul: https://www.facebook.com/reel/444489774596172

Din cate se pare, Irinel Columbeanu nu ar mai avea voie sa zboare cu avionul, deoarece are mai multe probleme de sanatate, astfel ca singura varianta sa-si mai vada fata ar fi ca Irina sa vina in Romania. Insa, in ciuda problemelor pe care le are, fostul milionar isi doreste sa poata pleca si el in SUA, pentru a fi aproape de fiica lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului