Vedete din Romania

#emily burghelea #medici #spital

Emily Burghelea, in lacrimi pe patul de spital. Ce vesti i-au dat medicii

 

De cand a adus pe lume al doilea copil, Emily Burghelea se confrunta cu probleme de sanatate, iar recent vedeta a ajuns in grija medicilor.

Desi trebuia sa se bucure de micutul abia nascut, Emily Burghelea a ajuns sa fie internata in spital din cauza unor probleme de sanatate. Desi a crezut ca se simte rau din cauza “Febrei laptelui”, se pare ca medicii i-au pus mai multe diagnostice si nu este exclus sa ajunga pe masa de operatie.

"Ramanem calmi pana aflam ce are Emily Burghelea. O doare foarte rau in partea dreapta si a avut pana acum 4 diagnostice diferite si a avut o operatie de apendicita programata de un medic si anulata de un alt medic. Mai facem o analiza sa vedem daca mai aflam vreun diagnostic. Incerc pe cat pot sa o fac sa zambeasca. Ii este greu fara copii. Are dureri din ce in ce mai mari(...)", a scris Andrei, sotul lui Emily Burghelea, pe Instagram.

Desi a trecut prin mai multe investigatii, medicii inca nu i-au pus diagnosticul concret, iar potrivit sotului ei, Emily va merge acasa desi are febra si dureri in continuare.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare