Vedete din Romania

#reactie neasteptata #Marius Elisei #oana roman

Marius Elisei, reactie neasteptata la adresa Oanei Roman. "Ma barfesti si ma vorbesti"

Oana Roman a anuntat ca s-a despartit, din nou, de Marius Elisei, iar de data aceasta pare ca decizia este definitiva.

 

Desi nu au facut prea multe dezvaluiri despre decizia luata, Oana Roman si Marius Elisei se “inteapa” reciproc in mediul online. La doar doi ani dupa ce s-au impacat, iata ca cei doi au ajuns din nou in punctul in care se ataca reciproc, renuntand la discretie.

„Sunt oameni care nu pot trai fara sa ii barfeasca sau sa-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de parere ca nu e decat distructiva atitudinea asta si caut s-o evit. Lasa-ma asa cum sunt eu, gras, slab, inalt, prost, destept, cum ma barfesti tu, toate modurile posibile in care ma barfesti si ma vorbesti, lasa-ma asa sa fiu eu, sanatos, cum sunt eu, nu conteaza”, a fost mesajul transmis de Marius Elisei pe Instagram.

In urma cu doar cateva zile, Oana Roman anunta despartirea de Marius Elisei, spunand ca de mult isi dorea aceast lucru si ca printre motivele principale ale deciziei se numara diferentele de caracter si opinii.

„Acum vor curge rauri de cerneala, cum s-ar spune, vor aparea titluri ca Marius a parasit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amandoi. Eu ii spun de foarte mult timp ca trebuie sa ne separam definitiv, pentru ca nu cred ca mai avem nicio sansa sa mai reparam ceva in relatia noastra, pentru ca avem viziuni total diferite asupra vietii, dorinte total diferite in ceea ce priveste viata. Vedem lucrurile total diferit. Am incercat cat s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care si eu mi l-am dorit, dar ma repet. (...) Nici eu nu mai eram fericita, nici el nu era fericit. Fiecare cu greselile lui. Fiecare cu problemele lui”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului