Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea se teme de o noua operatie

Elena Carstea se teme ca va fi nevoita sa sufere o noua interventie pentru embolizarea anevrismului cerebral cu care a fost diagnosticata. Desi operatia prin care a trecut in urma cu aproape trei saptamani a fost un succes, solista ar putea trece din nou printr-o astfel de incercare peste sase luni.

Medicii Elenei i-au spus acesteia ca desi primele rezultate sunt pozitive, anevrismul ar putea necesita o noua interventie, peste cateva luni. Solista este insa optimista si spera ca durerile de cap care o chinuie sa treaca iar o noua interventie sa nu fie necesara.

Ea spera ca va reusi sa stranga si cei 40.000 de dolari pe care ii datoreaza spitalului unde i-a fost efectuata interventia si spune ca face tot posibilul sa respecte indicatiile medicilor. Potrivit Gardianul, medicul care o trateaza i-a interzis sa treaca prin emotii foarte mari, sa nu se intristeze, sa nu oboseasca - tocmai de aceea sta numai in pat -, dar nici sa vorbeasca la telefon.

Elena este ingrijita de familia ei, alaturi de care au venit mama si prietena ei din copilarie. Alaturi de ele, solista spera sa poata ajunge in Romania pentru a le multumi tuturor celor care au sustinut-o moral si material de la distanta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare