Vedete din Romania

#Dorian Popa #explicatii #filmare #droguri

Dorian Popa s-a filmat in propria locuinta si a recunoscut ce droguri a luat! Artistul nu se mai ascunde

In ultimele zile din luna octombrie, Dorian Popa a fost oprit de politistii de la rutiera, iar in urma controlului agentii au constatat ca artistul consumase droguri, mai exact cannabis.

Initial, in presa a aparut informatia potrivit careia Dorian Popa le-ar fi spus oamenilor legii ca a fost la o petrecere unde s-au consumat substante interzise, dar ca el nu s-a drogat, ci doar a inhalat fumul din incapere.

Acum, la aproximativ o saptamana de la acel eveniment, artistul s-a filmat in propria locuinta si a postat pe YouTube un vlog in care recunoaste ca s-a drogat.

„Am fost oprit de politie si am iesit pozitiv la cannabis. Vreau sa-mi cer scuze tuturor celor care ma urmaresc! Am gresit indiscutabil. Nu am circumstante atenunante. Imi pare nespus de rau ca, prin ceea ce am facut, am dat un exemplu negativ. Imi asum pe deplin consecintele actiunilor mele. Nu sunt aici sa ma ascund. Recunosc, am consumat cannabis. Nu in ziua in care am fost oprit de politie, dar am consumat. Lucru pe care il regret. Mai ales ca eram constient ca poti iesi pozitiv la aceasta substanta chiar si la cateva zile dupa ce ai consumat-o”, si-a inceput Dorian Popa povestea.

Apoi, el a vrut sa faca lumina si in privinta hainelor pe care le avea pe el in momentul in care a fost oprit de politistii de la rutiera.

„S-a facut misto ca eram in chiloti. Dar nu si in halat. Recunosc, iesisem din dus, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe par, pentru ca stiam ca ma intorc in 5 minute si ca retardatul m-am urcat in masina si am plecat pana la magazin”, a spus Dorian Popa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare