Vedete din Romania

#reghe #anamaria prodan #avocati #ilegalitate #laurentiu reghecampf

Reghe sterge cu buretele tot ce-l leaga de Anamaria Prodan! Avocatii spun ca e ilegal ce a facut recent

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au despartit in urma cu mai bine de un an, insa numele lor sunt in continuare legate, deoarece divortul nu a fost pronuntat in mod oficial.

Dupa cum a dezvaluit recent Anamaria Prodan, legal va putea sa divorteze de Laurentiu Reghecampf abia in anul 2024, adica la aproape doi ani de cand ei s-au despartit. Si, lucrurile nu stau deloc bine pentru moment!

Potrivit celor de la Click, Laurentiu Reghecampf ar fi inceput sa vanda din bunurile pe care el si Anamaria Prodan le-au obtinut in timpul casatoriei, lucru care este ilegat, dupa cum afirma avocatii.

„Totul s-a cumparat in timpul casatoriei. Totul trebuie sa ramana neatins pana la partaj, deoarece trebuie impartite jumatate-jumatate. Absolut tot ce a realizat cuplul trebuie pastrat intact pana la definitivarea partajului. La masa partajabila trebuie aduse toate bunurile castigate in timpul casatoriei”, au afirmat avocatii pentru sursa citata.

Insa, unii apropiati ai cuplului Prodan-Reghe afirma ca antrenorul a vand deja doua masini, un Rolls Royce Phantom si un Bentley Continental, evaluate impreuna la aproximativ 500.000 de euro.

„Reghe a lasat Rolls-ul la amanet o perioada. Acum a vandut-o, masina fiind cumparata in timpul casniciei. Bun comun. Rolls-ul este luat cadou de Anamaria Prodan si Ionela Prodan, din America. Acesta nu este primul bun vandut, prima masina vanduta fiind Bentley Continental. Anamaria a gasit banii in extrasele de cont, care au intrat si au iesit instant, fiind trimisi in contururile amantei. Ana a salvat Ferarri-ul si Mercedes-ul, dintre toate masinile familiei”, a spus un apropiat al celor doi.

Contactata de jurnalistii de la Click, Anamaria Prodan a spus ca spera ca aceste speculatii nu sunt adevarate.

„Habar nu am ce a mai vandut. Imi doresc din suflet sa nu faca asa ceva, caci totul este luat in timpul casniciei si toate-s ale copiilor. Ne rugam sa-i fie bine. In toti acesti ani, am muncit pe branci ca sa construim acest imperiu, sa avem atatea masini, case, bunuri. Toate pentru copii! Acolo este si munca mea. Chiar si a copiilor care l-au sustinut neconditionat pe Reghe. E usor sa vinzi pe nimic ca sa acoperi datorii facute fara cap. Repet, ma rog sa nu ajunga rau, caci este tatal copilului meu”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului