Vedete din Romania

#doina teodoriu #Catalin Scarlatescu #despartire

Doina Teodoru, prima reactie dupa ce fanii s-au intrebat daca s-a despartit de Scarlatescu: „Nici noi nu ne-am mai vazut”

De mai bine de doi ani, Catalin Scarlatescu se iubeste cu actrita Doina Teodoru, alaturi de care a mers si la „America Express”. Doar ca, in ultimul timp, fanii au inceput sa isi puna unele semne de intrebare.

Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu nu au mai aparut de mult impreuna, astfel ca in mediul online lumea a inceput sa speculeze ca ei nu ar mai forma un cuplu.

Initial, niciuna dintre cele doua parti implicate nu a oferit vreo reactie, insa iata ca acum actrita a pus capat zvonurilor care pareau ca nu se mai termina.

Printr-o postare publicata pe Instagram, Doina Teodora a afirmat ca formeaza in continuare un cuplu cu Catalin Scarlatescu, doar ca programul lor a fost atat de incarcat incat nu au mai avut deloc timp pentru ei, ci fiecare a fost prins cu propriul job.

„Nu ne-ati mai vazut de mult timp. Adevarul e ca, desi stam in aceeasi casa, parca nici noi nu ne-am mai vazut demult. Hai cu vacanta”, a scris Doina Teodoru in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Catalin Scarlatescu.

 

Apoi, ea a revenit cu noua fotografie in care apare doar celebrul chef de la Antena 1.

„L-am dus la castel. Am auzit ca exista un meniu pe care nu l-a criticat inca”, a scris Doina Teodoru pe Instagram, de la restaurantul Castelului Cantacuzino din Busteni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare