Vedete din Romania

#exceptii #dan negru #andreea esca #discriminare

„Discriminare! Eu sau Esca suntem exceptii”. Dan Negru a rabufnit la adresa telespectatorilor romani

 

Considerat unul dintre prezentatorii cu cel mai mare salariu din televiziunea romaneasca, Dan Negru a rabugnit intr-un interviu pentru cei de la Ciao.

Fosta vedeta de la Antena 1, care de ceva vreme lucreaza la Kanal D, Dan Negru a afirmat ca in televiziune exista o discriminare pe baza de varsta.

Mai exact, prezentatorul a spus ca vedetele care lucreaza in televiziune dar nu mai sunt chiar tinere isi gasesc tot mai greu un loc de munca, deoarece in tara noastra exista o mentalitate potrivit careia vedetele de pe TV trebuie sa fie cat mai tinere.

Dan Negru a mai spus si ca publicul ar trebui sa fie educat si sa gandeasca putin diferit.

„Discriminarea pe baza de varsta. Eu sau Esca suntem niste exceptii ale unei reguli nescrise care spune ca dupa 30 de ani esti batran. Asta pentru ca televiziunile din Romania sunt prea multe si nu si-ar permite angajati cu experienta, care au alte standarde financiare. Dar exista discriminare de varsta la noi. Uitati-va pe ecranele TV din Romania si pe cele din Italia, Anglia, America.. Publicul trebuie educat si nu telecomanda interzisa. O spun eu, cel care a facut emisiuni cu «Mama natura». Dar omul are dreptul sa evolueze. Telecomanda e aceeasi, noi putem sa evoluam. Sunt talharul de pe cruce, care s-a intors la final. Ma bucur ca «Jocul Cuvintelor», un concurs despre creiere, are un succes atat de mare la public. Deci se poate”, a spus Dan Negru pentru Ciao.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului