Vedete din Romania

#magicianul robert tudor # iUmor #serban copot #bataie

Serban Copot si magicianul Robert Tudor, primele declaratii despre bataia dintre ei de la iUmor: „Nu inteleg de unde a pornit”

De cateva zile, in mediul online au aparut informatiile potrivit carora magicianul Robert Tudor si Serban Copot, ambii facand parte din echipa iUmor de la Antena 1, ar fi avut un conflict la filmarile urmatorului sezon al show-ului.

 

Jurnalistii de la Cancan au notat ca Serban Copot si magicianul Robert Tudor chiar au ajuns sa se bata in culise, informatie care nu a fost insa confirmata de nicio alta sursa.

Jurnalistii de la Fanatik i-au sunat pe cei doi protagonisti, iar acestia au oferit si primele reactii despre bataia care ar fi avut loc.

„Nu vreau sa comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declaratie foarte curand, cand voi putea. Va anunt eu”, a spus magicianul Robert Tudor.

In schimb, Serban Copot a negat ca ar fi avut loc vreo agresiune: „Nu este adevarat acest scandal. Nu inteleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu inteleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violenta si bataie. La noi nu exista treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta, pentru ca nu exista. Eu sunt un om foarte pacifist, nu ma ocup cu asa ceva”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare