Vedete din Romania

#adevar #demisie #denise rifai

Denise Rifai, adevarul despre demisie. De ce a parasit postul TV

Chiar daca in prezent numele ei este asociat de cel al postului Kanal D, Denise Rifai este in grupul Dogan Media doar din 2020.

Pana atunci, ea a lucrat, timp de noua ani, la Realitatea TV, despre care spune ca a fost locul pe care l-a iubit foarte mult. Dar nu a vrut sa faca niciun compromis, asa ca a fost nevoita, la un moment dat, sa-si dea demisia.

„Povestea vietii mele... Eu, cand am luat decizia, a fost cea mai dureroasa. Sa plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zona de confort. Iubirea asta a mea pentru politica si pentru a face lucrurile sa se intample. A trebuit sa iau decizia de a-mi da demisia intr-o secunda, pentru ca am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viata. Am decis si am spus ca eu nu sunt de vanzare, orice ar insemna acest lucru. Mi-am dat demisia pe loc, am sarit in gol, nu aveam nimic pregatit, nimic planificat”, a spus Denise Rifai in cadrul emisiunii pe care Dana Savuica o are la site-ul EGO.

Denise Rifai a dezvaluit si ca, in momentul in care cei de la Kanal D i-au aratat emisiunea „40” din Turcia, a acceptat imediat sa semneze contractul, deoarece proiectul a facut-o sa planga.

„Au inceput negocieri cu mai multe televiziuni si Kanal D a venit cu acest proiect in care m-am regasit. Din prima secunda in care l-am vazut, mi-au dat lacrimile. Pentru ca era acea femeie jurnalist care venea inapoi si punea intrebarile ei oamenilor de putere din tara, din Turcia, tara de unde noi am adus acest format”, a mai spus Denise Rifai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare