Vedete din Romania

#jador #Elena Merisoreanu #probleme de sanatate

Elena Merisoreanu a aflat ce probleme de sanatate are Jador: „Am vorbit cu el! E foarte speriat”

In urma cu doar cateva saptamani, Jador si-a speriat fanii, dupa ce a anuntat printr-un mesaj pe retelele de socializare ca renunta la muzica.

Celebrul artist a dezvaluit ca este foarte bolnav si ca isi va incheia cariera, urmand sa isi onoreze doar concertele pe care le mai are in 2023, iar din 2024 va disparea din viata publica.

Tabloidele au speculat ca manelistul ar avea cancer, insa nimeni nu a confirmat problemele pe care le are Jador, ramanand mult mister in jurul cantaretului.

Recent, Elena Merisoreanu l-a spus celor de la WOWbiz ca a stat de vorba cu Jarod si a incercat sa il incurajeze cat de mult a putut ea.

„Am vorbit la telefon cu el. Are probleme, a refuzat multe evenimente, dar si le onoreaza, pentru ca acum medicina a evoluat. Eu cred ca va merge spre bine. El este foarte speriat. Nu mai vrea sa cante, dar eu sunt convinsa ca el e prea tanar, talentat si iubit foarte mult, asa ca sa dea Dumnezeu sa se faca bine si cat mai curand sa vina in mijlocul celor care il iubesc.

I-am spus ca e un baiat puternic si ca la varsta lui nu se poate sa se dea batut. I-am spus sa fie pozitiv. L-am incurajat”, a spus Elena Merisoreanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului