Vedete din Romania

#viviana sposub #George Burcea

Motivul pentru care George Burcea a plecat in vacanta fara Viviana Sposub: „Vreau sa ma bucur”

Despartit de mai mult ani de Andreea Balan, George Burcea si-a refacut viata alaturi de Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o in emisiunea „Ferma”, de la PRO TV.

Relatia celor doi a evoluat, ea a renuntat la televiziune ca sa fie aproape de iubitul ei care s-a mutat in SUA, dupa ce a obtinut rolul Lurch in serialul Wednesday.

Acum, George Burcea si Viviana Sposub s-au intors in Romania pe perioada verii, pentru ca actorul sa petreaca mai mult timp alaturi de fetitele pe care le are cu Andreea Balan.

George Burcea a profitat de vacanta si a plecat la munte cu micutele, afirmad intr-un interviu pentru Canca ca urmeaza sa plece si la Botosani, la mama lui.

„Am fost cu fetele intr-o mini-vacanta, la munte, la Ferma Dacilor, la tabara de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simtit foarte bine, am stat o saptamana. Acolo te deconectezi de toate, mananci direct de la sursa. S-au implicat si ele in activitati, au stat cu ceilalti copii. Vreau sa ma bucur de toata aceasta perioada in care voi sta cu copiii.

Vom merge si la mama, la Botosani, saptamana aceasta. Nu le-a mai vazut de foarte mult timp, ea acum sta singura. Vom pleca doar noi trei, asa imi doresc, e vacanta noastra. Am vrut sa fiu doar eu cu fetele. In plus, nici pentru Vivi nu-i usor cand e cu noi”, a spus George Burcea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului