Vedete din Romania

#Ana Morodan #decizie

Decizia Anei Morodan, dupa ce a fost prinsa bauta la volan si judecata de toata tara: "Pana ma fac bine..."

Ana Morodan a facut un anunt neasteptat la intoarcerea sa pe retelele de socializare, dupa o absenta de aproape o luna. Vedeta a fost implicata intr-un incident rutier si a decis sa se retraga din social media.

 

Ana Morodan a revenit pe Instagram si a declarat ca se afla intr-un proces de vindecare si ca va oferi sprijin si ajutor fanilor sai in promovarea afacerilor si pasiunilor lor. Ana a subliniat ca va reveni pe retelele de socializare cu mai multa energie, dar doar dupa ce se va recupera complet.

„In ultimele saptamani, am primit cele mai bune lectii de la viata. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, ganduri si vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, cand nu credeam ca e posibil sa ai asa ceva fara legaturi de sange. Am primit o retea invizibila de oameni care au avut grija de mine, am primit critici sanatoase, sfaturi blande si increderea ca oamenii sunt buni. Pana ma fac bine, decid ce vreau sa fac si adun energie si cap de planuri si constructie buna si frumoasa, va dau si eu ce pot acum: un wall de media sociala.

Suntem pe Insta si pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte misto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Stiu ca printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri si constructii de marci personale, comerciale sau proiecte sociale si de fapte bune. Va dau wallul meu, pe rand, sa va comunicati aici mesajele si poate ca asa, sunt de ajutor sa accelerati un pic, ce aveti de construit.

Trimiteti-mi pe DM sau pe mail ce vreti si cum vreti sa promovati, va mai dau si eu niste idei, ca sa arate bine campania si va daruiesc prezenta pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflam toti despre ce lucruri faine vreti sa faceti. Astept, va multumesc si ma duc sa mai fac o meditatie pana plec la terapie. Pe jos! Pusi pa, da’ m-am intors in viata mea!”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Vedeta a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile dupa ce a fost prinsa la volan sub influenta alcoolului si a substantelor interzise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare