Vedete din Romania

#retragere televiziune #bogdan vladau #televiziune

Ce face Bogdan Vladau dupa ce s-a retras din televiziune. "Am avut asa o inclinatie"

Dupa ce a participat la "Survivor Romania", viata lui Bogdan Vladau a suferit o transformare totala. Sotul Ginei Chirila recunoaste ca a fost atras de spiritualitate inca de mic si ca viata lui s-a schimbat complet in ultimii trei ani, odata cu faptul ca organizeaza retreat-uri in jungla amazoniana.

 

Bogdan Vladau a dezvaluit detalii despre timpul pe care il petrece plecat de acasa si planurile sale pentru viitor, spunand ca sotia lui, Gina, il sustine in totalitate in toate activitatile sale.

„Deci a inceput cumva de cand eram mic, dupa aceea am inceput si am intrat mai profund in lumea asta prin ortodoxie.

Am fost la muntele Athos de cateva ori, dupa care am ajuns la samanism, am ajuns si in Amazon, acolo am facut practici cu samanii, cu mai multe plante si remedii pe care le au ei acolo. Cam asa a inceput drumul. Acum, de cativa ani, deja organizez eu retreat-uri acolo, duc oameni din Romania cu precadere, dar din toata lumea, in general. Am avut oameni si din Costa Rica”, a declarat Bogdan Vladau pentru Impact.

„Sunt retreat-uri in jungla amazoniana din Peru cu care colaborez. Vreau sa incep sa merg si in Brazilia, Ecuador. Tocmai am venit dintr-un retreat cu unii care cred eu ca sunt cei mai buni din lume pe partea asta si am fost cumva acolo ca si participant ca sa invat de la cei mai buni si sa pun si eu in practica. Se intampla din 2016, am avut contact prima data cu fenomenul acesta, dupa care in 2020, imediat dupa ce m-am intors de la Survivor am organizat si prima calatorie, primul retreat in Peru”, a mai spus Bogdan Vladau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului