Vedete din Romania

#ceremonie religioasa #gina pistol #nunta #planset #smiley

De ce a plans Gina Pistol la ceremonia religioasa. Sotia lui Smiley s-a decis sa spuna adevarul

Gina Pistol si Smiley au mers in fata altarului, iar ceremonia religioasa a fost urmata de o petrecere superba. Vedeta, care a imbracat o rochie rafinata, nu si-a putut abtine lacrimile la un moment dat, astfel ca s-a zvonit ca a plans pentru ca l-a vazut pe tatal sau prezent la eveniment. Chiar daca blondina vorbea in trecut despre relatia complicata pe care a avut-o cu parintii, se pare ca nu acesta a fost motivul, ci faptul ca s-a emotionat foarte tare in momentul in care si-a unit destinul cu alesul sau.

 

„Cununia civila a fost scurta. Am spus un „DA” cantat, ca daca Andrei nu l-a cantat si l-a spus clar si raspicat am zis sa il cant eu, dupa care ne-am dus spre cununia religioasa unde intr-adevar am plans. (…) Nu am plans ca a venit tata. Tatal meu, cu care am o relatie civilizata, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele si a ales sa vina si la cununia civila si la cununia religioasa, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolanit nimeni pe jos ca-n telenovele…

Vai, tata, fiica mea! NU a fost asa. Nu stiu de ce am simtit nevoia sa subliniez, dar nu imi place… Am vorbit foarte deschis despre viata mea, dar nu-mi place sa gasim senzationalul. Nu a fost niciun senzational. Suntem doi oameni care se iubesc sincer si am facut tot posibilul sa ne bucuram de ziua asta, una importanta pentru noi.

„Eu am plans la cununia religioasa pentru ca slujba a avut asa o incarcatura faina, nu stiu, m-a emotionat pe mine si am avut cor care cand a inceput sa cante atat de frumos… coborasera niste ingeri din cer, nu stiu, momentul in sine m-a emotionat.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare