Vedete din Romania

#motiv participare #maria constantin #Survivor

De ce a participat Maria Constantin la Survivor. Vedeta a spus motivul adevarat

Maria Constantin s-a decis sa accepte provocarea si sa participe la Survivor Romania, emisiune care a facut-o sa isi depaseasca toate limitele, chiar daca nu a stat prea mult in Republica Dominicana. Cantareata a explicat de ce a ales sa mearga in competitie, punctand ca, ulterior, a reusit sa isi demonstreze ca este extrem de puternica si poate sa treaca peste probleme dificile.

 

“Cand am mai participat la alte proiecte, cumva in viata mea personala era un haos total si cumva a fost ca o escapada pentru mine si in momentele acelea nu imi doream sa ma intorc acasa, eram ok acolo unde eram si am tras si eu foarte mult, adica am tras cu dintii ca sa raman acolo. Dar acum am plecat de la foarte bine, sunt super fericita, imi iubesc viitorul sot, el ma iubeste, familia ma adora, copilul ma asteapta acasa, adica aveam toate lucrurile sa spun nu, nu te duce!

Totusi, eu m-am dus pentru ca imi plac provocarile, imi place sa-mi testez limitele in primul rand, sa vad daca pot sa duc. Si mi-am demonstrat mie ca da, se poate si am trecut peste limite despre care nu credeam in viata mea ca pot sa le depasesc, cum ar fi si chestia asta cu dormitul pe jos. Mi se parea o problema, pentru ca mai am cateodata probleme cu spatele. La evenimente stau mai mereu pe tocuri si ma mai doare coloana, adica erau foarte multe lucruri de pus asa pe o lista lunga, despre care as fi crezut ca mi-ar fi creat probleme in aceasta competitie, dar ajunsa acolo, mi-am dat seama ca nu astea sunt problemele, ci mai mult dorul de casa.”, a spus ea pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare