Vedete din Romania

#mihaela tatu #60 de ani #petrecere #aniversare

Mihaela Tatu a implinit 60 de ani. Cum a petrecut: “Au fost 108 persoane”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania, aceasta prezentand, in trecut, emisiuni de succes, printre care “De 3x femeie”. Desi s-a retras din televiziune, vedeta este extrem de activa. Aceasta a implinit pe 7 aprilie varsta de 60 de ani si a petrecut intr-un mare fel, alaturi de 108 invitati. Ea a avut doua torturi si s-a bucurat de multe momente minunate alaturi de persoane apropiate.

 

„Anul acesta a fost si este in continuare un an deosebit pentru mine. In 29 aprilie voi  implini 11 ani de cand am pornit pe Camino, pe 29 aprilie voi implini 10 ani de cand m-am mutat la Oradea, iar pe 7 aprilie am implinit 60 de ani de existenta. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut! Frumoasa varsta! A fost o petrecere pe care mi-am dorit-o din tot sufletul pentru ca nu mi-am mai tinut ziua  de la 40 de ani.  Parintii mei mi-au tinut ziua la 10 ani, eu mi-am sarbatorit-o la 40 si acum era si cazul.

Mi-am strans finii si prietenii si oamenii dragi sufletului meu, i-am strans din toate colturile tarii si din toate colturile lumii. Fiica mea a venit din Berlin, prietena mea de la Bruxelles, alta prietena a venit de la Roma... Au fost 108 persoane si a fost cumva! Am avut doua torturi, unul alb cu fructe si am trecut 30 si inca unul de ciocolata cu 30, pentru ca nu duce mintea mea sasele ala de acolo. Imi doresc sanatate! Sa am incredere netarmurita in copii si in aceasta generatie care este acum si imi doresc sa ma fac utila! Eu ma simt foarte bine la varsta mea si ma simt foarte bine cu mine!”, a precizat pentru Click! Mihaela Tatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului