Vedete din Romania

#Adina Buzatu #sot #relatie

Adina Buzatu, adevarul despre relatia cu fostul sot. Cum se inteleg cei doi in prezent

Adina Buzatu are parte de multe reusite, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, bucurandu-se de o fiica, Sara, in varsta de 24 de ani. Tanara o face extrem de mandra pe creatoarea de moda. Vedeta si fostul sot s-au despartit pe cand Sara avea 3 ani, insa cei doi au ramas in relatii bune, mai ales pentru ca si-au dorit ca sa ii ofere copilului pe care il au impreuna un mediu cat mai armonios, fara sa se simta lipsa unui parinte.

 

„Am mentinut o relatie foarte apropiata cu tatal ei, cu care sunt foarte buna prietena. Suntem ca o familie, din punctul asta de vedere. Sara a stiut intotdeauna ca are o mama si are un tata pe care poate conta si care sunt acolo pentru ea si care se inteleg in tot ceea ce inseamna cresterea ei.

De la inceput, regula a fost sa nu luam decizii unul fara celalalt. Intotdeauna ne-am sfatuit si m-a ascultat, atunci cand i-am spus ca sunt suparata pe Sara si nu ii cumparam un anumit lucru. De multe ori, copiii au aceasta tendinta, e normal, instinctul de supravietuire, cumva, sa manevreze intre mama si tata. Ea nu a avut loc, din punctul asta de vedere, pentru ca eu si tatal ei ne-am sfatuit si am discutat”, a declarat Adina Buzatu pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare