Vedete din Romania

#dani otil #catalin maruta #mihaela radulescu #andra

Dani Otil si Mihaela Radulescu, barfiti de Andra si Catalin Maruta: "Nu stiau ca sunt in baie si ii aud"

Andra si Catalin Maruta au fost implicati intr-o situatie stanjenitoare in trecut, atunci cand au comentat rautacios cuplul Dani Otil - Mihaela Radulescu. Intamplare a avut loc acum cativa ani, iar prezentatorul matinal de la Antena 1 a dezvaluit detalii despre acest episod.

 

Inainte de a se casatori cu Gabriela, Dani Otil a fost intr-o relatie cu Mihaela Radulescu. Intr-un podcast, Dani Otil si-a amintit un incident neplacut intr-un cunoscut restaurant din Bucuresti, unde a fost prezent si cuplul Andra - Catalin Maruta.

In timpul acelei intalniri, Dani Otil se afla in compania Mihaelei Radulescu si a altor persoane, iar in timp ce aceasta era la baie, a surprins o conversatie deranjanta intre Andra si Catalin Maruta.

Cei doi discutau despre alegerea Mihaelei de a fi cu Dani, punand accentul pe inaltimea acestuia. „Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odata intr-un podcast la Maruta ma intreaba despre asta... Ba, si fii atent: toata lumea stia restaurantul „Decebal”, de pe Decebal. Eu eram aici, si Maruta cu Andra o masa langa. Erau deja impreuna de ceva timp, si ne-am salutat asa, de la distanta. Mie nu-mi plac apropierile astea tip gaini... nu sunt un om foarte fizic. Si Mihaela a intrat in baie, si noi toti asteptam la intrare, si vedeam prin geam discutiile. Si am sesizat ca se vorbeste de noi, dar era normal si mi se pare normal. Si stiu ca a iesit Mihaela si a zis: Bai, ce rautaciosi. Astia nu stiau ca sunt in baie si-i aud. Prima remarca a fost: Bai, dar Mihaela e inalta, dar cu piticul ala ma? Ce-o fi vazut la el?”, a povestit Dani Otil in podcastul „Vin de-o poveste”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare