Vedete din Romania

#misha #connect-r #divort

Connect-R, dezvaluiri despre casnicia cu Misha. "In casa nu mai esti cu mama ta"

 

Connect-R si-a asumat vina pentru divortul de Misha si recunoaste ca nu a reusit sa se adapteze la vietii de familie.

Despartirea dintre Connect-R si Misha a avut loc in 2018, dupa o casnicie care a durat aproximativ 5 ani. Motivul despartirii lor nu a fost dezvaluit publicului pentru o perioada considerabila, dar odata cu publicarea primei carti a artistului, intitulata „Din livada cu nuci”, acesta a decis sa spuna adevarul despre separare. In cartea sa, Connect-R a recunoscut ca a inselat-o pe sotia sa de mai multe ori.

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu cu Misha, Connect-R a continuat sa locuiasca mult timp in aceeasi casa cu ea. Cei doi au impreuna o fiica, pe Maya, iar in interesul copilului, petrec impreuna toate vacantele. Connect-R pastreaza speranta unei impacari, in timp ce fosta sa sotie inca nu poate sa-l ierte si sa treaca peste infidelitatile sale.

In cadrul podcastului lui Romica Tociu, artistul a vorbit deschis despre aceasta perioada din viata sa. El recunoaste ca nu a reusit sa se adapteze la viata de familie la momentul respectiv si ca nu a apreciat atunci toate sacrificiile pe care fosta sa sotie le-a facut.

„Eu nu m-am putut adapta! Insemna sa intelegi ca in casa nu mai esti cu mama ta, care strange dupa tine. O femeie care la 21 de ani naste si face niste sacrificii, renunta la cariera ei, in afara de faptul ca sta cu un copil si nu s-a nascut parinte, a devenit atunci, tu vii si arunci tot. Cand iti faci o familie trebuie sa fii ori un super creier, sa stii sa imparti ambele lucruri, ori sa mai renunti la ce inseamna cariera ta. Ori eu…”, a povestit Connect-R, in podcastul „La Tocii”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului