Vedete din Romania

#video emotionant #Anghel Damian #theo rose

Theo Rose, video emotionant cu fiul ei si Anghel Damian. "Doamne, ce-am mai plans"

La doua saptamani de la venirea pe lume a fiului sau, Sasha Ioan, Theo Rose i-a dedicat o piesa speciala pe retelele sociale. Artista a interpretat melodia "Nu ma mai despart de tine" a Doinei Spataru si a creat un colaj emotionant cu momentele importante de la nasterea baietelului ei.

 

De cand a devenit mama, Theo Rose se bucura de fericirea absoluta. Ea pretuieste fiecare clipa petrecuta alaturi de fiul ei, Sasha, si este recunoscatoare pentru tot ce i se intampla. Dorind sa impartaseasca acest sentiment cu fanii sai de pe retelele sociale, artista a publicat un videoclip care surprinde diferite momente din noua ei viata ca mama.

Cantareata a interpretat melodia "Nu ma mai despart de tine" a Doinei Spataru si i-a dedicat-o fiului sau intr-un filmulet emotionant. Acesta a redat intregul parcurs, incepand de la momentul nasterii, prima intalnire a mamei cu Sasha, sosirea membrilor familiei, binecuvantarea preotului si chiar reuniunea dintre copil si tatal sau, regizorul Anghel Damian.

 

"Acest cantec este al Doinei Spataru. L-am iubit atat de tare ca am asteptat cel mai fericit moment din viata mea ca sa-l pun ca fundal. Asadar, Sasha - Ioan si primele lui momente de viata, in atentia celor care s-au bucurat de bucuria noastra.

Multumim, Doamne, pentru tot! Iar voua, tuturor, va dorim ce traim noi! Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acestea sunt de fapt cel mai simplu de redat in imagini daca ele spun un adevar. Acesta este adevarul nostru. Singurul", a scris Theo Rose in descrierea filmuletului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare