Vedete din Romania

#sot sana roba #dana roba #dezvaluiri socante #agresiuni

Dana Roba, dezvaluiri socante. Ce-i spunea sotul, in timp ce o batea: „M-a calcat in picioare”

In urma cu mai multe saptamani, Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, a ajuns de urgenta la spital, fiind in coma dupa ce a fost batuta de sotul ei, Daniel Balaciu.

Potrivit tabloidelor, barbat a lovit-o cu un ciocan in cap, pana cand femeia a ramas inconstienta. In momentul in care si-a dat seama ce a facut, Daniel Balaciu a sunat la 112 si s-a autodenuntat.

Retinut pentru 30 de zile, barbatul a recunoscut in fata oamenilor legii tot ce a facut, iar apropiatii afirma ca acesta a devenit gelos fara motiv, aceasta fiind cauza agresiunii.

Dupa ce si-a revenit din coma, Dana Roba le-a oferit celor de la Romania TV un interviun in care a vorbit despre corectia fizica pe care i-a aplicat-o sotul ei, dezvaluind totodata si ce ii spunea Daniel Balaciu in timp ce o lovea cu bestialitate.

„El a premeditat asta de duminica seara, pentru ca eu nu aveam ciocanul ala in casa, cu care el m-a batut. In momentul cand ma batea, tin minte clar ca ii spuneam: «Daniel, sa stii ca tu nu dai in mine, tu dai in Hristos, tu dai in copilul lui Iisus si o sa-ti para rau pentru toate loviturile pe care mi le dai». Si atunci se enerva si mai tare si ma lovea si mai tare.

M-a calcat cu picioarele pe fata si mi-a zis: «Iti garantez ca o sa mori, du-te Dracu' de pocaita, ca vei muri». Asa ma injura incontinuu”, a spus Dana Roba pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare