Vedete din Romania

#daniela gyorfi #investitie #bani

Daniela Gyorfi, investitie de 5.000 de euro. Pe ce a cheltuit banii

Ajunsa la aproape 55 de ani, varsta pe care o va implini in toamna, Daniela Gyorfi continua sa fie una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania.

Fie ca vorbim despre emisiunile lui Catalin Maruta, Dan Capatos sau Teo Trandafir, artista este o prezenta constanta in studiourile TV, iar recent Daniela Gyorfi a fost din nou in centrul atentiei.

Potrivit tabloidelor, cantareata a suferit o noua interventie estetica, iar Dan Capatos a chemat-o in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, pentru a vorbi despre acest lucru.

„Mi-am facut niste proceduri care sunt noi pe piata. Mi-a pus niste fire, deci mi-a ridicat pur si simplu fata. Pielea de la mandibula cedează prima. Eu m-am ferit de acest lifting facial. E taietura, trebuie sa stai in recuperare foarte mult. Eu sunt la patru zile de la interventie si, daca va uitati putin la mine, clar ca sunt putin umflata, am niste vanatai, dar pot sa vorbesc, am avut cantari. Costa 5.000 de euro. Sunt niste interventii care tin cinci-sase zile si tot ce inseamna estetic nu este ieftin, adica nu poti sa-ti faci cu doi lei. Ca sa arati bine trebuie sa faci anumite lucruri. Cand iti faci niste lucruri, iti faci ca te simti bine. Mie imi place sa arat bine”, a spus Daniela Gyorfi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare