Vedete din Romania

#mesaj Dana Nalbaru #Dana Nalbaru mesaj fani #Dana Nalbaru criticata #dana nalbaru

Dana Nalbaru, replica usturatoare pentru fanii care au jignit-o!

O poza postata de vedeta a creat revolta printre fani. Acestia i-au reprosat ca imbatraneste si ca nu se mai ingrijeste cum o facea altadata. Acestia i-au spus vehement ca ar fi cazul sa acorde mai multa atentie felului in care arata.

Vedeta nu s-a mai putut abtine si a postat pe blogul personal un mesaj acit, adresat special "admiratoarei" care a jignit-o spunandu-i ca nu se mai ingrijeste. Iata ce i-a transmis vedeta:

"Te parasesc, iubito! Te parasesc pentru ca n-ai avut timp sa-ti vopsesti parul si sa-ti faci unghiile rosii. Te parasesc, iubito, pentru ca simt in palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerete. Te parasesc pentru ca te trezesti dimineata si ai grija de casa in care traim, in loc sa iesi la mall sa-ti schimbi garderoba. Te parasesc, iubito, pentru ca pui capul pe pieptul meu dupa ce ai culcat copiii, obosita si dornica de imbratisare. Scuza-ma, iubito, dar te parasesc pentru ca esti prea atenta la nevoile mele si ale copiilor nostri. Cand m-am casatorit cu tine si-am spus ca-mi doresc sa-mi fii alaturi o viata intreaga imi imaginam ca vei ramane mereu tanara, ca te voi lua de la salon si te voi duce direct la mare, ca pe-ai nostri copii ii vor creste vecinii si ca banii nu vor fi niciodata o problema. Te parasesc pentru ca n-am inteles a doua parte din “la bine si la greu”. Cam asa isi imagineaza doamna care mi-a scris azi ca imi va spune sotul meu peste ceva timp. Redau mesajul dansei:
“de ce nu ai grija de tine…??? pacat…..sa arati ca si cand ai fi o servitoare….DAR stiu servitoare care arata mai ingrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….si inca o mai fac….. INGRIJESTE-TE….
ca o sa te lase si sotul tau….si sa nu te miri….”


Ce nu stie dansa este ca-mi place sa fiu servitoare. Ca fac totul pentru copiii mei, sotul meu, familia mea. Ca voi renunta oricand la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la intalnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea si aplauzele celorlalti ca sa fiu cu ei. Ce nu stie dansa este ca ma trezesc in fiecare dimineata langa copiii mei, ca eu le fac micul dejun, eu le pregatesc hainutele, eu ii ingrijesc cand sunt bolnavi, eu le stiu bucuriile si supararile, le stiu cele mai mari si mai mici dorinte si fac ca acestea sa se implineasca. Eu sunt cea care le spune in fiecare noapte somn usor, pe mine ma striga daca au visat urat si la mine in brate vin si se arunca daca s-au lovit in joaca. Ce nu mai stie dansa este ca imi place sa fiu servitoare in casa mea si ca sotul meu este si cel mai bun prieten al meu, ca impreuna facem lucruri frumoase sa se intample, ca ne sprijinim unul pe celalalt si ca universul nostru este familia noastra. Ca suntem fericiti asa. Ca sub parul meu ciufulit, sub neingrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dansa) se afla foarte multa fericire si liniste. As vrea sa-i mai spun doamnei care mi-a scris ca mai sunt femei ca mine. Si suntem destul de multe, noi, astea neingrijitele, care am renunta oricand la micile placeri personale pentru marile placeri ale celor pe care-i iubim. Si, culmea, exista barbati care ne accepta asa si pentru care noi suntem cele mai bune si cele mai frumoase", a explicat Dana Nalbaru pe blogul sau.

Sursa foto: ampress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare