Vedete din Romania

#cantaret #dan bittman

Dan Bittman nu se mai ascunde! Cantaretul a recunoscut ca are o noua iubita: „Nu e din zona noastra”

In urma cu mai mult timp, dupa o relatie care a durat aproximativ 25 de ani, Dan Bittman s-a despartit de partenera lui, Liliana Stefan.

Desi s-a aflat in anul 2021 ca nu mai sunt impreuna, Dan Bittman dezvaluia la acea vreme ca ruptura avusese loc in urma cu mai bine de patru ani. Si ca nu Monica Odagiu, alaturi de care a aparut la acea vreme, este motivul despartirii.

Anii au trecut, Dan Bittman nu s-a mai afisat in spatiul public alaturi de nicio doamna sau domnisoara, insa, invitat in podcastul lui Teo Trandafir, cantaretul a recunoscut ca in prezent este intr-o relatie.

„Exista, se mai gaseste, mai e, apar. E ok, sunt intr-o faza destul de tihnita a vietii, e bine asa cum e. Nu e ceea ce se scrie, sa stii. Nu e cineva din zona noastra, dar e ok, ma simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obisnuit. In meseria asta fugi prin toata lumea, tara, si cineva trebuie sa inteleaga si chestia asta, daca se poate. De asta zic: Avem o viata... O perioada merge, dar dupa... Suntem in test”, a spus Dan Bittman.

Mai mult decat atat, artistul a preciza ca nu mai vorbeste cu Liliana Stefan.

„Nu cred ca se poate, nu. Nu din vina mea sau ca e vreo vina. Ne bucuram fiecare de copii. Ba la mine, ba la ea. Dar nu, noi doi nu mai comunicam. Am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficiala”, a spus Dan Bittman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare